Coaching

Mit is takar ez a manapság egyre gyakrabban hallott, hangzatos kifejezés? Fontos, hogy tudd, hogy a coaching nem pszichoterápia, nem tanácsadás és nem is valamiféle edzés vagy tréning. Legegyszerűbben talán úgy lehetne erre válaszolni, hogy egy olyan irányított beszélgetés, ami segít, hogy lásd a fától az erdőt, hogy egy teljesen más szemszögből vizsgálhasd meg a helyzetet, amiben éppen vagy, egy kérdést, ami éppen foglalkoztat.  

  • Kinek szól a coaching?

Bárkinek, aki úgy érzi, elakadt az élet valamelyik területén. Azoknak, akik mélyebb önismeretre vágynak, akik egy tisztább képet szeretnének kapni a lehetőségeikről, kapcsolataikról. Segíthet egy probléma megoldásában, konfliktus kezelésében, határaink szeretetteljes kijelölésében. Abban, hogy tudatosabban és harmonikusabban éljünk. Támogat a változásban, a célok kijelölésében és elérésében. Egyszóval segít tisztán látni, s mindeközben elsősorban a megoldásra fókuszál.

  • Milyen esetekben fordulhatok coachhoz?

Ügyfeleim leggyakrabban ilyen és ehhez hasonló kérdéseken rágódnak, mielőtt megkeresnek:  "Olyan szívesen változtatnék, de....""Miért robotolok nap mint nap? Hová vezet ez?", "Tényleg így nézne ki az az élet, amire vágytam?", "Már azt sem tudom, mi tenne boldoggá...", "Hogy lehetnék jobb szülő/társ/alkalmazott?", "Elég jó vagyok?" Az évek során megtanultam, hogy akármilyen kilátástalannak, tanácstalannak is tűnjön egy helyzet, mindig van rá megoldás vagy válasz, ami nem máshol keresendő, mint bennünk. Nálad van tehát nem csak a kérdés, hanem a válasz is. Akkor mégis miért van szükség coachra? Mert nem biztos, hogy eddig a helyes kérdéseket tetted fel magadnak.

  • Ami nélkül a coaching nem működik:
Bizalom és őszinteség mindkét fél részéről,             
Titoktartás a coach részéről,                                                                                                                                                                                       
Cselekvés az ügyfél részéről, 
  • Hogyan zajlik?

Egy coaching ülés hossza általában 60-90 perc. Az, hogy hány ülésre van szükség, leginkább a téma mélységétől és annak feldolgozásától függ. Minden eset más, minden ügyfélnek egyéni a "sebessége". Az első konzultációs ülést követően, miután megtörtént a téma feltérképezése, már sokkal pontosabb kép adható az ülések várható számáról.

  • Mennyibe kerül?
1., előzetes konzultáció (45 perc): 20 € / 8000 HUF                                                                                                                                                                                                                      További coaching ülések: 
                                            60 perces ülés:  35 € / 12.000 HUF, 90 perces ülés: 40 € / 14.000 HUF 


Időpont kérése:
Bagossy-Váczi Judit:  +36 30 399 3488, +421 908 230 550,  [email protected] 
Helyszínek: Budapest 3. kerületSzentendre, Párkány (Szlovákia)